MOTUL Diesel System Clean 300 ml

Kód: 300338
4 hodnocení
Značka: Motul
207 Kč 171,07 Kč bez DPH
Skladem (2 ks)

Použití toho přípravku pro čištění dieselového snižuje spotřebu, pomáhá snižovat výfukové splodiny, odstraňuje nečistoty ve vstřikovačích a karburátorech, stejně jako zbytky karbonu na ventilech a ve válcích.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Výborný stav motoru a jeho spolehlivost závisí především na dokonale čistých mechanických dílech, zejména ve spalovacím prostoru a palivovém systému. Na jejich správném fungování závisí vše důležité: spotřeba, výkon a příjemný zážitek z jízdy. Spalovací prostor je znečišťován působením vnitřního spalování. Dalším důvodem je voda v palivu obsažená (nedokonalé spalování). To jsou příčiny zvyšování množství emisí (znečišťujících látek), které mohou dosáhnout takové úrovně, že vůz nevyhoví požadavkům technické kontroly (STK).

K vyřešení tohoto problému u zážehových motorů vyvinul Motul čistič palivového systému pro velmi snadné použití v palivových nádržích všech aut s karburátorem nebo vstřikováním. Pro vozidla se zážehovými motory (dieselové), je určen Diesel System Clean, pro něž byl speciálně vyvinut, ale funguje naprosto stejným způsobem.

Před natankováním stačí nalít dávku System Clean Diesel Clean do nádrže tak, aby se produkt dokonale naředil paliva. Během jízdy pak jednoduše a účinně odstraní nečistoty, které se vytvořila ve vstřikovačích nebo karburátorech, stejně jako zbytky karbonu na ventilech a ve válcích.

Produkt kompenzuje kondenzaci ve všech částech palivového systému, svými vysoce aktivními mazacími prvky jej zcela chrání. Je dobré vědět, že Diesel System Clean je také velmi účinný v boji proti zbytkům spalin a usazeninám, které způsobují zhoršení funkce vstřikovačů.

Použití Fuel nebo Diesel System Clean je velmi prospěšné pro motor. Zaručí lepší spalování, motor běží bez problémů a poskytuje vyšší výkon. Účinnější spalování se jistě projeví snížením spotřeby paliva a snížením výfukových škodlivin. Pravidelné užívání Fule nebo Diesel System Clean (každých 5 až 10 natankování), zvyšuje spolehlivost motoru, a zvláště pak u systémů s přímým vstřikováním, stejně jako všech jeho mechanických částí.

Pokud je Váš motor velmi znečištěný, aplikujte prostředek při dvou po sobě jdoucích tankováních v požadovaném poměru k palivu. Nepoužívejte dvojnásobnou dávku najednou.

Doplňkové parametry

Kategorie: Aditiva
Hmotnost: 0.25 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: